preloader

Blog

Segon de Turisme visita FITUR a Madrid


Amb l’alumnat de segon de turisme estem de visita per Madrid! Amb l’objectiu de conèixer FITUR, una de les fires de turisme més importants a escala mundial, vam agafar el primer tren el dimecres per a passar 3 dies carregats d’activitats culturals. Per començar, i només arribar a Madrid vam visitar les obres de Velázquez, Goya, el Bosco, el Greco i molts altres artistes al museu del Prado. Tot un luxe poder contemplar en persona les obres de les quals tant hem parlat al mòdul de Recursos Turístics! I, per completar el dia, després de dinar vam fer un Tour completíssim per la ciutat de la mà de l’Ivan, un magnífic i molt professional guia del qual vam aprendre infinitat de detalls sobre la història de Madrid i del seu desenvolupament urbanístic.

Dijous vam deixar de banda les visites culturals per donar pas a les visites professionals a la fira FITUR. Passejant de “continent en continent” vam conèixer diferents destinacions i les seves estratègies de promoció turística. Vam intercanviar coneixements amb molts professionals del sector que ens van enriquir molt, amb especial agraïment a Vive Berlin Tours que ens van fer una xerrada sobre la importància d’assistir a un esdeveniment com aquest per a fidelitzar els clients i donar-se a conèixer al nou públic.

I divendres es va acabar el nostre viatge, aprofitant fins a l’últim minut per fer estudi de camp i comprovar així les aportacions econòmiques de la Fira a Madrid com a ciutat amfitriona d’aquest esdeveniment visitat per professionals d’arreu del món i que ens va acomiadar amb un dia molt assolellat!

        

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ