preloader

Blog

Visita Hotel Majestic 5* Barcelona

Ens plau compartir amb entusiasme una experiència inoblidable que van viure els nostres estudiants de segon de turisme: la visita al prestigiós Hotel Majestic 5* de Barcelona. Va ser una jornada enriquidora en la qual vam poder submergir-nos en el fascinant món de l’hospitalitat i el luxe.
Durant la visita, els nostres alumnes van tenir l’oportunitat única d’explorar les diferents àrees de l’hotel, des de les impressionants sales d’esdeveniments fins a les cuidades instal·lacions del restaurant. L’excursió no només va ser educativa, sinó també inspiradora, ja que vam poder observar de prop com es planifiquen i organitzen esdeveniments d’alta categoria.

Un dels moments destacats va ser la visita a la majestuosa suite Majestic Royal Penthouse. Aquest espai exclusiu no només ens va deixar sense alè per les seves vistes panoràmiques de la ciutat, sinó que també ens va permetre apreciar l’atenció als detalls i la comoditat que caracteritzen aquest establiment de cinc estrelles.

Ens sentim agraïts per la càlida benvinguda que vam rebre per part del personal de l’Hotel Majestic, que va compartir amb nosaltres la seva experiència i coneixements en el sector turístic. Aquesta immersió pràctica en un entorn de luxe ha complementat de manera excepcional la formació teòrica que els nostres estudiants reben a les aules.

Agraïm a l’Hotel Majestic 5* per obrir les portes a la nostra comunitat educativa i proporcionar-nos una experiència educativa tan enriquidora. Estem segurs que aquesta visita deixarà una empremta duradora en la ment dels nostres estudiants i contribuirà significativament al seu desenvolupament professional en el camp del turisme.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ