preloader

Blog

VISITA POBLE ESPANYOL + MNAC

 

El 10 de gener els/les alumnes de 1er de Turisme vam realitzar una visita guiada al Poble Espanyol amb Elisabeth, la nostra simpàtica guia, companya de 2n curs de Turisme, que treballa al Poble Espanyol des que va acabar les seves pràctiques a aquest important equipament cultural de Barcelona. 

Va ser molt agradable passejar per la geografia espanyola i anar descobrint la varietat del patrimoni arquitectònic de la península: del barri andalús a l’arquitectura romànica catalana, passant per l’exposició “Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol”. Per unes hores, vam viatjar per múltiples racons de la geografia peninsular i de la seva variada arquitectura popular.

Després d’una curta i agradable passejada per Montjuïc, arribem al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), on el nostre guia Gerard ens va mostrar, durant la següent hora i mitja, els “1.000 anys d’art català”: en les diferents sales del museu vam apreciar algunes de les obres més interessants (la majoria, estudiades en classe), i repassar també molts dels conceptes apresos en ‘Recursos turístics’… 

Sens dubte ha estat un matí molt cultural, artístic i divertit! 

 

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ