preloader

Blog

Ruta de Nadal a mà dels estudiants de 2n de Turisme

Volem compartir l’emocionant experiència dels nostres estudiants de segon de turisme, que recentment van realitzar una fascinant ruta de Nadal pel Born i Gòtic de Barcelona.

L’objectiu era permetre als alumnes aplicar els seus coneixements en un recorregut real, fent de guies per a la resta de la comunitat estudiantil.

Històries i Curiositats

Durant la ruta, els estudiants van compartir curiositats històriques i culturals d’aquests barris, des de la construcció de la Basílica de Santa Maria del Mar fins a l’evolució arquitectònica del Gòtic.

Màgia Nadalenca a l’Atmosfera

Donada la temporada, la ruta es va impregnar de la màgia nadalenca, amb decoracions festives i activitats temàtiques que van afegir un toc especial a l’experiència.

Una Experiència Real

El més destacat va ser l’oportunitat dels nostres estudiants per convertir-se en guies turístics reals, compartint els seus coneixements amb la resta dels companys i reforçant les seves habilitats de comunicació.

En resum, la ruta de Nadal va ser una combinació única d’aprenentatge cultural, diversió i esperit festiu. Felicitem els nostres estudiants per la seva dedicació i esperem continuar promovent experiències que enriqueixin la seva formació.

 

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ