preloader

Blog

Visita al IBTM

Ens emociona compartir la increïble experiència que van viure els nostres estudiants de segon de turisme en la recent visita a la prestigiosa Fira IBTM a Barcelona. Va ser un dia ple d’aprenentatge, inspiració i diversió que no només va enriquir els seus coneixements, sinó que també va deixar una empremta inesborrable als seus cors.

La Fira IBTM, reconeguda a nivell internacional per ser un referent en el sector turístic, va oferir als nostres alumnes l’oportunitat de submergir-se en un entorn professional, interactuar amb experts de la indústria i conèixer les últimes tendències i novetats. Des del moment en què van posar un peu al recinte, es van submergir en un món d’oportunitats educatives i de networking.

La participació activa dels nostres estudiants va contribuir no només al seu creixement acadèmic, sinó també al desenvolupament de habilitats pràctiques fonamentals en l’àmbit turístic. La fira no només va ser una finestra al present de la indústria, sinó també una mirada al futur. A més de l’aspecte acadèmic, no podem passar per alt el fet que ho vam passar molt bé! L’energia positiva i l’entusiasme dels nostres estudiants van crear un ambient vibrant i ple de camaraderia.

 

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ