preloader

Blog

Visita guiada Tarraco Romana

L’alumnat de 1r de Turisme ha visitat Tarragona, descobrint el passat esplendorós de la Tarraco Romana. Abans d’iniciar la visita a aquesta impressionant ciutat (declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO l’any 1999), hem assistit al Mapping de Tàrraco, una projecció dins de la Volta del Pallol a través de la tècnica del videomapatge. Una experiència immersiva que interactua amb la maqueta de Tàrraco, i que ajuda a fer-se una idea de com era Tarragona en la seva època de màxima esplendor.

Després hem visitat les muralles, el circ romà, l’aqüeducte i el meravellós amfiteatre del segle II. De camí de tornada hem parat en l’aqüeducte romà de Ferreres (més conegut actualment com el pont del Diable), aqüeducte que subministrava aigua des del riu Francolí a la ciutat de Tarraco des d’una distància de 25 km i que es troba en un extraordinari estat de conservació.

Aquesta visita, a la que fou la capital de la província romana Hispània Citerior Tarraconensis, ha anat de la mà de Rodrigo, guia oficial i acompanyant de l’empresa Explore Catalunya (empresa col·laboradora de pràctiques de l’escola), amb el qual hem conegut més en profunditat el llegat d’aquesta increïble ciutat.

També ens ha acompanyat la Judit García, alumna de CECAC ja graduada el juny de 2023 i guia d’Explore Catalunya, on va començar les seves aventures com a alumna en pràctiques el maig de 2022 i on ja s’ha quedat per a acompanyar als turistes en les seves excursions radials per Catalunya. Judit ha explicat als alumnes de 1r de Turisme la seva experiència de pràctiques i anècdotes vàries del dia a dia com a guia.

Ha estat, sens dubte, un dia molt romà, didàctic i entretingut!

Gratias Explore Catalunya ago tibi propter hanc mirabilem excursionem! = Gràcies, Explore Catalunya per aquest meravellosa excursió!

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ