preloader

Blog

APS ‘Penedès Experience’ Àneu y Georgelis

Avui divendres 28 d’abril les alumnes Georgelis i Àneu, de 2n de Turisme, han realitzat el seu APS (aprenentatge-servei basat en el seu projecte ‘Penedès Experience’) a Sant Sadurní d’Anoia, portant-nos de caminada per les vinyes de la zona i amenitzant el passeig amb les seves explicacions sobre la verema, el procés d’elaboració i embotellat del cava i múltiples curiositats sobre les vinyes i les caves de la regió del Penedès.

En aquesta ocasió, el col·lectiu convidat ha estat un grup de veïns de Sant Sadurní, concretament el grup de “Xirucaires” del “casal d’avis”, un grup de persones grans que realitzen rutes a peu tres vegades per setmana i que, a més d’anar molt ben equipats com a senderistes, saben moltíssim sobre el complex món del cava, ja que sempre han viscut en la zona i fins i tot alguns d’ells han treballat en alguna de les caves. 

Les dues estudiants ens han guiat de manera magnífica per les vinyes, trobant-nos algunes sorpreses pel camí (com a cabres i diversos tipus d’ocells) i finalitzant l’excursió en el roure de Ca Codorniu, un dels arbres monumentals (d’uns 300-500 anys) més emblemàtics de Catalunya. 

Sens dubte ha estat un matí molt campestre, pagesa i vitivinícola. Donem les gràcies a les estudiants organitzadores de ‘Penedès Experience’ i als nostres senderistes convidats, que han aportat les seves bones vibracions i els seus molts coneixements sobre el sector cavístic.

Gràcies per aquesta experiència amb Denominació d’Origen!

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ