preloader

Blog

Segway Tours: tour en segway i bici per BCN

El dimecres 9 de febrer hem sortit de l’aula per a muntar-nos en un segway (primer) i en una bici elèctrica (després) i fer dues rutes per Barcelona. 

En aquesta activitat, organitzada altruistament per la nostra empresa col·laboradora Segway Tours, han participat tant els/les estudiants de 2n com els/les de 1er curs. S’ha dividit el grup en dos i, mentre un grup ha fet durant una hora la ruta en segway pel parc de la Ciutadella, l’altre ha explorat la zona del Port Olímpic amb bicicleta elèctrica. Després d’una hora, hem intercanviat els vehicles i els itineraris.

Després de superar els primers instants de (per què no dir-ho!) una mica d’angoixa i/o por de pujar-se a un vehicle nou/estrany (especialment el segway, desconeguts per a tots nosaltres), i una estona més de familiarització amb aquest, hem gaudit del passeig, guiats en tot moment per Sofi, Xavi, els dos Jordis i Liliana… moltes gràcies a tots els/les nostres guies per cuidar-nos tant i per la paciència davant la nostra malaptesa! 🙂 

Ha estat sens dubte un matí molt emocionant i, per sort, malgrat algun incident (ensopecs, xocs i caigudes vàries), no hi ha hagut cap lesió, però sí molta diversió.

Gràcies Segway Tours!

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ