preloader

Blog

Sessions informatives Programa de Pràctiques

Hoteles H10 + Hoteles Melià

Els dies 23 i 24 de gener rebem la visita de dues cadenes hoteleres espanyoles líders al nostre país i amb gran expansió internacional: H10 Hotels (en la classe de 2n de Turisme) i Melià Hotels International (en la classe de 1r de Turisme), respectivament.

En sengles sessions informatives, en classe, les responsables de RH ens han parlat de la història d’aquests hotels, dels diferents establiments que tenen repartits per la geografia espanyola i, sobretot, de la seva increïble expansió internacional, especialment a Carib. 

D’altra banda, han explicat detalladament el programa de pràctiques de les seves respectives cadenes hoteleres, amb l’agradable sorpresa que totes dues empreses hoteleres inclouen allotjament i pensió completa als hotels de pràctiques (en les destinacions vacacionals fora de la província de Barcelona), així com una petita remuneració per a cobrir les possibles despeses dels estudiants en pràctiques. Per a acabar, s’han fet algunes entrevistes amb els alumnes interessats. 

Es pot concloure que aquestes sessions han estat un rotund èxit, ja que la majoria d’estudiants han mostrat un elevadíssim interès a acollir-se als programes de pràctiques d’aquestes importants cadenes hoteleres.
Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ