preloader

Blog

Associació Rosa Sensat

Els alumnes de 2n curs d’educació infantil de CECAC Bàrcino, han visitat l’associació i biblioteca Rosa Sensat @rosasensatassociacio amb la finalitat de conèixer de primera mà, la significació tan important en l’àmbit pedagògic i social que té per tots els professionals de l’educació aquesta associació.

Rosa Sensat i Vilà, neix al Masnou el 16 de juny de 1873. Mestra d’escola primària, va fer de l’educació, una passió, un compromís social i una forma de vida.

Va contribuir, al desenvolupament de l’escola pública catalana durant el primer terç del segle xx.

Una renovació pedagògica, que no passa desapercebuda, que existeix i fa créixer l’educació.

La societat, acompanyant a les noves tendències pedagògiques, necessitava visualitzar nous horitzons educativament parlant. Tota la seva pedagogia, es basava en la importància de el que és quotidià, on la base educativa, estava a l’educació infantil i primària.

Defensora de la “bona educació” creia en la formació dels mestres, per poder dotar tots els alumnes amb les eines necessàries per a continuar aprenent.

Així, va néixer l’associació Rosa Sensat. Una associació i escola de mestres fundada l’any 1965, un conjunt de lliçons per “fer de la vida escola” com feia referència el pedagog Joan Soler.

Una sortida molt enriquidora pels nostres alumnes, on han conegut de primera mà, la biblioteca infantil l’hemeroteca amb documentació de l’escola del Mar i les escoles del Bosc, on han gaudit de totes les explicacions i hem creat debats reflexius sobre educació.

Gràcies, Amàlia i Pau per la vostra atenció i la vostra dedicació a l’associació i a nosaltres.

2n educació infantil CECAC BARCINO
Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ