preloader

Blog

LA CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista

Avui el grup de 2n de ISO hem anat al centre La CIBA; ubicat a Santa Coloma de Gramenet. Aquest centre de recursos treballa per a promoure l’empoderament i acompanyament de les dones, principalment aquelles que es troben en una situació d’especial vulnerabilitat. 

És també un espai d’innovació i economia feminista on també es poden trobar espais de formació, de preparació per a l’ocupació, de naixement i acompanyament de projectes culturals i de creació d’una nova economia social, solidària i feminista.
Per exemple, hi ha el CIRD Jove, un espai destinat a noies joves i adolescents, on es proporciona un espai d’escolta, de seguretat i confiança, sense jutjar i oferint suport emocional.
També hem pogut visitar una exposició sobre les dones Sahrauís, una exposició fotogràfica basada en el testimoni de 8 dones sahrauís dels campaments, els territoris ocupats i la diàspora, en la qual s’explica en primera persona quin és el seu paper en la lluita no violenta del poble sahrauí i com influeix el fet de ser dones.  
Ha estat una jornada molt interessant i hem pogut conèixer altres espais on poder treballar i ajudar a dones a tenir una vida més digna alhora que participar gaudint de tallers, exposicions i activitats.
Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ