preloader

Blog

Lectures per assaborir l’estiu

Podríem dir que saber gaudir del temps lliure és quelcom màgic. A l’estiu s’acostuma a tenir més temps per fer tot allò que ens agrada i ens aporta tranquil·litat. Si ets un devora llibres, el professor Miquel Ortiz comparteix amb nosaltres un seguit de lectures que tenen molt a veure amb la formació professional dels nostres centres educatius. Para atenció a la quadrícula que hi ha a continuació.

TítolAutor/aÀmbitEditorialDescripció
Diario de una buena vecinaDoris LessingGent granPunto de lecturaParla sobre la vellesa i com la societat veu a les persones a mida que aquestes es fan grans (premi Nobel 2007)
QuietMàrius SerraDiversitat FuncionalEmpúriesL’autor és el pare del Lluís protagonista del llibre on explica l’ambivalent estat emocional que provoca tenir un fill que no progressa adequadament.
De tanta rabia tanto cariñoEnrique Martinez RegueraInfància Ediciones del QuilomboParla del col·lectiu d’infància en risc a través de la pròpia experiència de l’autor com a educador.
Yo adictoJavier GinerConsumPaidósRelat en primera persona sobre el consum, així com també el camí dificultós de la recuperació
HeartstopperAlice OsemanLGTBIQ+HODDER & STOUGHTONBonica història d’amor entre dos nois a través d’un còmic. Netflix n’ha fet una sèrie

Desitgem que tingueu unes molt bones vacances i assaboriu cada petit moment que us regala el temps lliure. Ens veiem ben aviat!

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ