preloader

Blog

Entrevista a l’Alumni Adam Porro

 1. Per què vas escollir el CFGS en Educació Infantil? 

Vaig acabar l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) amb moltes pors, incerteses i inseguretats provocades per la majoria de docents que vaig tenir durant aquesta etapa, ja que durant els quatre anys no vaig rebre molts estímuls i motivacions per continuar amb la meva formació acadèmica. Formar als infants sempre havia estat el meu somni, però sabia que era un camí llarg i amb aquesta inseguretat que patia més encara. 

Després de dos anys provant batxillerat al mateix institut, em va arribar l’oportunitat de realitzar la prova d’accés per accedir als CFGS. Vaig apuntar-me amb l’objectiu d’arribar a poder cursar el CFGS d’Educació Infantil. En aquell moment i amb més confiança en mi mateix; penso que també la maduresa que et fa tenir l’edat és important a l’hora de prendre aquest tipus de decisions; el meu somni estava més a prop. 

2. Què van suposar per a tu les pràctiques? 

Una reafirmació que el camí triat era el correcte, m’agradava i penso que tenia algunes actituds i competencials aptes per la realització d’aquesta feina. 

Penso que és molt rellevant que cada formació tingui el seu període de pràctiques perquè t’inicia i t’ensenya petites píndoles del que t’oferirà aquest futur professional. La tasca docent és completament vocacional i penso que és necessari i obligatori la realització de pràctiques per adonar-te si realment el camí triat és el correcte o si has d’anar cap a una altra banda. 

 3. Un record del teu pas per CECAC. 

Et podria explicar molts records. Van ser dos anys meravellosos on es treballava molt a l’hora que gaudíem i ens divertíem. Per una banda, les festes que organitzàvem com la castanyada, Carnestoltes, Nadal…, les dinàmiques i treballs manuals que fèiem. Per l’altra, la gent que vaig conèixer i que avui en dia, encara tinc contacte amb algunes de les meves companyes. Moltes experiències viscudes i molt agraït al tracte que ens donaven l’Eva, la Mari Cruz i l’Esther. No només ens van ensenyar com havia de ser un bon mestre/a sinó que elles n’eren el primer exemple de com ser-ho. 

Destacaria per sobre de tot la confiança, fortalesa i l’actitud positiva que em van inculcar aquells dos anys. Gràcies a aquesta empenta vaig decidir continuar amb la meva formació acadèmica graduant-me com a mestre d’Educació Infantil. 

4. Actualment, estàs treballant? A on? Si no estàs treballant, en què t’agradaria focalitzar la teva carrera professional? 

Actualment estic fent de docent a una escola pública de màxima complexitat al Baix Llobregat. Aquest és el cinquè curs acadèmic que estic a l’Escola Can Palmer de Viladecans. 

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ