preloader

Blog

Maria Claveró ens explica el seu pas per CECAC

“Vaig tenir un gran quadre de professorat que ens va saber transmetre les ganes i motivació pel turisme tot i la pandèmia.”

Per què vas escollir estudiar a CECAC?
En quan s’em va platenjar la idea de poder cursar dos titulacions relacionades amb turisme, on gairebé tot és pràctica i amb professors del sector, no vaig dubtar ni un moment en que aquest era el meu lloc, i no em vaig equivocar. CECAC em va oferir la possibilitat d’estudiar allò que volia tal i com havia pensat, sortint del sistema convencional d’estudis.

Remarca un dels teus aprenentatges que estiguis posant en pràctica.
Actualment em dedico a l’atenció al client, practico idiomes, tècniques de comunicació i a més m’encarrego de la part d’esdeveniments/reunions i d’altres actes que fem en l’àmbit empresarial.

Quin record tens del centre?
El record és bo, molt bo. Vaig tenir la sort de tenir un gran quadre de professorat que ens va saber transmetre les ganes i motivació pel turisme tot i la pandèmia, a més a més, comptava amb molts bons companys i entre les activitats, les sortides i d’altres propostes originals d’aprenentatge per part dels professors van ser dos anys molt i molt entretinguts!

Recomanaries estudiar a CECAC? Per què?
, ho recomanaria. Tenir l’oportunitat de fer un de fer un doble grau, poder afegir d’altres titulacions en idiomes o d’altres àmbits, fa que la formació sigui molt completa. És un centre molt familiar on pots trobar suport en qualsevol membre de l’escola i això com a estudiant, s’agraeix molt. Venint d’una carrera universitària vaig gaudir molt més del procés d’aprenentatge del CFGS que no pas de la carrera, ja que la metodologia és completament diferent, amb un focus més pràctic que a la llarga és el que et fa agafar experiència.

Un missatge per a les generacions futures.
Pels següents estudiants de CECAC dir-vos que aprofiteu l’oportunitat de la doble titulació, que gaudiu del que feu i sobretot que us deixeu guiar per allò que us mou. Aprendre allò que t’omple ho fa tot molt més fàcil i millor! 

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ