preloader

Blog

Certifica el teu nivell d’anglès gràcies a la Universitat de Cambridge

Obra les portes internacionals al teu futur professional

Entre els avantatges de CECAC, destaca que som una escola formadora d’exàmens oficials de Cambridge. Per això, facilitem l’obtenció de títols oficials garantint una formació continuada de la llengua anglesa i un aprenentatge consolidat. Tots els estudiants de CECAC teniu a la vostra disposició aquesta formació complementària, siguin quins siguis els teus objectius acadèmics.

Les titulacions acreditades per la Universitat de Cambridge van més enllà. Actualment, són una certificació reconeguda i requerida per moltes empreses, universitats i organismes governamentals. És per això que els exàmens de Cambridge estan entre les millors certificacions d’anglès amb major reputació arreu del món. Coneixeu quina és la dinàmica d’aquesta formació i les habilitats que podeu assolir.

Els cursos de Cambridge que oferim a CECAC estan dirigits a aquells estudiants interessats en certificar el seu nivell d’anglès. Primer de tot, realitzem proves de nivell i, segons els resultats, dividim als alumnes en grups. Aquest curs acadèmic s’han establert 3 grups que es preparen pel PET, FCE i CAE.  

La metodologia que se segueix a les classes és Exam Prep. Això vol dir que es treballa detalladament l’estructura dels exàmens oficials de Cambridge. Aquesta està formada per Reading and Use of English, Listening, Writing i Speaking. Es prepara als estudiants amb estratègies potencials per saber respondre l’examen oficial segons el seu aprenentatge.

Als centres CECAC planifiquem classes de preparació de 2 hores a la setmana amb el fi de presentar-se a les convocatòries de Cambridge a final de curs o a l’estiu. Els professors també s’encarregaran de recomanar la convocatòria a l’alumne, sempre  que els resultats del progrés d’aprenentatge sostinguin que està preparat.

Com a beneficis que obtindràs al realitzar la formació, destaca la millora del teu nivell d’anglès formal. Això implica aprendre a escriure de manera correcta i a comunicar-te amb propietat. A més, sempre és un avantatge en el cas de visitar, estudiar o treballar en un país estranger. També reforces les “life skills” o habilitats lingüístiques requerides al parlar un idioma gràcies a treballar les diferents proves de l’examen oficial.

En definitiva, a CECAC ens importa tant com a tu el teu futur professional. Nosaltres t’animem a reforçar el teu camí acadèmic amb la certificació de la llengua anglesa. Rep una formació de qualitat a CECAC per accedir a un món laboral de qualitat. Si tens especial interès o et sorgeix qualsevol dubte, demana’ns més informació amb cap compromís!

 

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ