preloader

Blog

Coneix la nostra Escola Oficial de Lleure

A CECAC t’oferim dues titulacions educatives en el sector

Has pensat en tots els avantatges que té cursar estudis complementaris? T’obren la porta a noves oportunitats de treball i t’ajuden a desenvolupar noves aptituds interpersonals. Això és el que et garantim amb el nostre programa educatiu de l’Escola Oficial de Lleure, al centre Escòcia.

Als centres CECAC oferim dues titulacions diferents, les quals són totalment compatibles amb els altres cursos formatius. La nostra escola oficial d’educadors en el lleure prepara als alumnes per coordinar activitats amb infants i jovents. Ambdues formacions els capaciten per dinamitzar aquestes activitats dins la programació d’una organització. Això és possible mitjançant tècniques d’animació grupal, mesures de seguretat i, sobretot, l’educació en valors.

A CECAC l’educació en valors és explícita, en tots els seus àmbits. Partim de la base que l’educació és un valor universal que, a més de transmetre coneixements, fomenta uns altres. Creiem en el desenvolupament integral de cada alumne i que l’educació és capaç de transformar-lo en una millor persona. Nosaltres proporcionem les eines per extreure el seu potencial i aconseguir les seves metes.

La primera titulació es tracta de Monitor/a de Lleure. El curs està dividit en dues parts, l’etapa lectiva i l’etapa de pràctiques professionals. Tenen una durada de 150 hores i 160 hores, respectivament. Els mòduls lectius ofereixen formació en activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, així com recursos grupals i educatius en el lleure. Les pràctiques estan enfocades a les sortides professionals. Per això, els alumnes podran desenvolupar les funcions pròpies de Monitor/a a centres educatius, esplais, entitats de lleure, etc.

L’altra titulació disponible és Director/a de Lleure. Prepara als estudiants per planificar, gestionar i avaluar projectes de lleure als àmbits escolar, educatiu i d’oci. També els dota amb funcions de representació dels infants i joves, i de creació i control de l’equip de monitors. L’etapa lectiva consta de 290 hores i la pràctica de 160 hores, essent un total de 410 hores d’aprenentatge. Les pràctiques professionals inclouen les fases de preparació, realització i avaluació de les activitats dutes a terme. La superació del curs permetrà als titulats dirigir diferents tasques a escoles, casals, campaments, etc.

Si estàs desitjant submergir-te al món del Lleure, visita la nostra web i demana més informació sobre els cursos. Amb cap compromís! Escull una educació de valors inclusius amb CECAC i l’Escola Oficial de Lleure.

 

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ