preloader

Blog

Iniciem els CFGS a CECAC

Nou curs i nous reptes per a l’alumnat de CFGS

Avui és un dia d’il·lusió, de propòsits, de reptes personals i professionals, però, sobretot, de proximitat. Iniciem els Cicles Formatius de Grau Superior, com podeu apreciar, amb un somriure que parla per si sol.

Després d’haver viscut un curs escolar híbrid i haver compaginat la presencialitat amb l’estudi a casa, el dia d’avui és un inici en majúscules. L’aprenentatge adquirit durant tots aquests dies ens ha ensenyat a ser més resilients, a ser capaços d’aprendre dels errors i d’intentar mirar pel bé comú.

“. L’aprenentatge adquirit durant tots aquests dies ens ha ensenyat a ser més resilients…”

Els i les alumnes dels CFGS Doble titulació en turisme, Tècnic/a superior en Educació infantil i Tècnic/a superior en integració social estan preparats per a la segona etapa lectiva que els obrirà les portes al seu futur professional.

Sens dubte és un dia emocionant en el qual l’alumnat i el professorat es retroben després de les vacances. Els dies que ens esperen són dies de reflexió, de concreció i d’esperança de sortir més reforçats. Però també són dies d’il·lusió en els que els i les alumnes tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà els seus interessos i aspiracions en la seva carrera professional.

“…també són dies d’il·lusió…”

Des de CECAC volem agrair la confiança de tots/es vosaltres en la nostra filosofia d’aprenentatge. Realment vosaltres sou la nostra raó de ser, i la vostra presència a l’aula ens ajuda, encara que pugui semblar poc creïble, a descobrir noves maneres d’ensenyar, de dialogar, d’interpretar i de conviure a l’aula.

“Realment vosaltres sou la nostra raó de ser…”

Els temps canvien i cada vegada ho fan més ràpidament. A CECAC vetllem per l’adaptació de cada persona en el seguiment del seu curs, procurant que les seves necessitats i interessos es considerin en tot el procés d’aprenentatge. Només d’aquesta manera podem assegurar una educació inclusiva per a tots i totes.

“…procurant que les seves necessitats i interessos es considerin en tot el procés d’aprenentatge.”

Feliç inici de curs!

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ