Cecac

ERASMUS+, pràctiques professionals a tot Europa

Creix personal i professionalment gràcies al programa Erasmus+, finançat per la Comissió Europea.   

A CECAC sempre hem apostat per la mobilitat internacional, ja que permet convertir els estudis en una experiència d’intercanvi cultural. Aquest programa, finançat per la Comissió Europea, dóna l’oportunitat de realitzar formació i pràctiques a l’estranger. És així com, ofereix als centres d’educació superior l’opció d’enviar estudiants a l’estranger per estudiar o exercir una activitat.

Aquest any, estudiants dels centres CECAC han pogut gaudit d’aquest intercanvi a Bulgària, Polònia i Portugal. Tots ells/es, contents d’haver viscut aquesta experiència, han pogut conèixer de primera mà el que significa l’intercanvi cultural. Això els hi ha permès aprendre una nova manera de pensar, apreciar costums que els hi són aliens i, sobretot, entendre altres perspectives, la forma de mirar el món.

“aprendre una nova manera de pensar…”

Cadascun dels alumnes ha fet un diari en format memòria on han pogut expressar les seves emocions, pensaments, aprenentatges i vivències. Aquesta memòria no només és educativa, sinó que els ha ajudat a percebre de manera conscient la importància que té el fet de considerar diferents realitats.

“…importància que té el fet de considerar diferents realitats.”

Després de més d’un any de pandèmia, aquesta experiència els ha ajudat també a connectar amb ells mateixos, destinant més temps a tot allò que és realment important.

Des de CECAC promovem el principi d’igualtat d’oportunitats, considerant que cada persona és única i mereix una atenció individualitzada que tingui en compte els seus interessos.

“…cada persona és única i mereix una atenció individualitzada…”

Així doncs, tots els estudiants que durant aquest estiu han pogut realitzat l’Erasmus+ tenen paraules d’agraïment. Una experiència, que com diu una de les estudiants, Ariana Rafols, els ha permès sortir de la seva zona de confort i créixer personal i emocionalment.

“…permès sortir de la seva zona de confort i créixer personal i emocionalment.”

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

Play Video
Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.