preloader

Blog

A CECAC, més preparats que mai per l’inici de curs 2021-22

El professorat de CECAC es prepara per donar la benvinguda al nou curs escolar

Durant aquests dies, el professorat de CECAC es prepara per donar la benvinguda al curs escolar 2021-22.
El curs passat va significar un repte en tots els nivells. Un repte que no deixem enrere, sinó que incorporem tots els aprenentatges obtinguts en els processos d’aquest nou curs.

“…incorporem tots els aprenentatges obtinguts en els processos d’aquest nou curs.”

Des de l’inici, vam adonar-nos de la importància que té, encara avui dia, l’acompanyament de l’alumne/a, i més en una situació de pandèmia. Des de CECAC creiem fermament en aquest acompanyament, gaudint de cadascun dels passos realitzats. L’alumne/a, al mateix moment, se sent escoltat i valorat pel nostre professorat altament qualificat, i és quelcom que aporta distinció a tots els processos que es porten a terme, siguin interns o externs.

Per aquest motiu, el professorat de CECAC afronta aquest nou curs amb moltes ganes d’acollir nous somnis, noves fites personals i professionals, però, sobretot, de poder tornar a l’aula amb una normalitat més comuna.
Durant aquests dies, l’equip docent es prepara el contingut de les classes, les noves metodologies i presentacions que lideraran classes i remouran consciències. A més, són dies en què els professors/es es posen en contacte amb els/les alumnes per entrevistar-los i conèixer-los de manera més individualitzada i, d’aquesta manera, poder elaborar una avaluació de la situació personal i grupal de cadascuna de les aules.

“…conèixer-los de manera més individualitzada i, d’aquesta manera, poder elaborar una avaluació de la situació personal i grupal de cadascuna de les aules.”

Cadascun dels passos compten i són significatius per oferir a cadascun/a dels/les alumnes un servei de qualitat, però sobretot, un procés d’adaptació a les seves necessitats i habilitats com a persones. Perquè, sens dubte, tenim fe cega en aquella educació que té en compte les prioritats de cada persona i, com el centre, pot contribuir en el seu creixement personal i professional.

“…tenim fe cega en aquella educació que té en compte les prioritats de cada persona…”

Així doncs, no ens queda altra cosa que dir, us esperem ben aviat dins les aules de CECAC.

 

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ