Cecac

Vivint a l’era de la transformació digital

Quan la transformació digital també comporta un canvi conductual

Des de ja fa temps que la nostra societat està dominada per la tecnologia. I, és que resulta inevitable no formar part d’aquesta transformació digital, ja que resulta una part fonamental del nostre procés com a societat.

I és evident que aquesta transformació digital també comporta un canvi conductual, com actuem i com pensem en relació amb nosaltres mateixos i amb relació les altres persones. De fet, l’enginyer TIC i polític Jordi Puigneró i Ferrer a finals de l’any passat advertia que la crisi de la Covid-19 posava de manifest la importància de la connectivitat.

I en aquest procés de continua connectivitat no podem quedar-nos enrere. Des de CECAC entenem la transformació digital com a progrés ciutadà i humà. Però cal evidenciar, també, la necessitat que tenim de preservar allò que ens confereix un sentit més íntim, de privacitat i singularitat.

És clar que la tecnologia inverteix en els beneficis de les persones, però cal educar les societats, doncs el contrari l’ús que puguem fer de la tecnologia no serà del tot encertat. Aquest fet es reflecteix en el CFGM Sistemes microinformàtics i xarxes que amb l’objectiu de formar l’estudiant en la instal·lació, configuració i manteniment de sistemes microinformàtics, alhora també preserva els recursos comunicatius més naturals i essencials per al creixement personal i professional.

Insistim, hem d’estar connectats sense oblidar-nos de connectar amb nosaltres mateixos.

Connecta’t al món amb la formació CECAC.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

Play Video
Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.