preloader

Blog

Activitats de lleure a l’estiu

On la diversió i l’aprenentatge convergeixen  

Per fi hi som a l’època de l’any on podem gaudir de més temps lliure, l’estiu. Les vacances són un bon moment per endinsar-se en una activitat productiva. Es poden dedicar tant al lleure com al treball. Però, saps que és possible fusionar ambdues?

Poques persones tenen el plaer de dir que el seu treball consisteix a coordinar activitats de lleure o de temps lliure infantil. La diversió està assegurada! Els sectors de l’educació, l’oci i el sector escolar permeten desenvolupar camins professionals amb aquests fins.

A l’estiu hi ha un munt de programes de lleure pels nens, cosa que dóna llocs de treball a joves amb la titulació oficial requerida. Segons l’activitat o el sector al qual desitgi dedicar-se el titulat, és adient una formació específica.

A CECAC oferim diversos cicles formatius en els àmbits esmentats. Aquests són el grau superior de Tècnic/a Superior en Educació Infantil i les formacions complementàries de Director/a i de Monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

Una de les sortides professionals amb la titulació de Tècnic/a Superior en Educació Infantil és educador en programes d’oci i temps lliure infantil. Això deriva en coordinar i executar tasques a ludoteques, biblioteques, centres de lleure i granges escola, entre altres. Són espais on els més petits poden fer activitats divertides i educatives, relacionar-se amb els companys i, fins i tot, conèixer el món rural i els animals de granja.

En el cas del Director/a de Lleure, pot desenvolupar funcions com la direcció de colònies, casals i campaments, que són els passatemps preferits dels infants i els joves a l’estiu. També es pot dedicar a la coordinació d’equips de monitors i, per altra banda, a la gestió d’un equip educatiu al sector de l’oci. Als esplais d’estiu es realitzen activitats de lleure i educatives com tallers creatius, esports, excursions i rutes, sortides culturals i activitats a la natura.

Per últim, algunes sortides professionals d’un Monitor/a de Lleure inclouen ser monitor/a de menjador o d’esbarjo. Igual que el Director/a de Lleure, pot realitzar funcions de monitor/a d’activitats de temps lliure infantil i juvenil a colònies, casals i campaments. A més a més, aprofitant l’arribada del turisme durant les vacances d’estiu, també pot actuar professionalment com a monitor/a turístic/a.

A CECAC ens dediquem a formar futurs compromesos. Nosaltres som responsables de la vostra educació. Vosaltres, com a futurs professionals en l’àmbit de l’educació i el lleure, sou els encarregats d’aplicar les eines pedagògiques apreses i fomentar el creixement personal dels infants i joves.

 

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ