preloader

Blog

Formalitza la matrícula al centre educatiu

El teu futur a un sol clic

Ahir dilluns 12 de juliol es va iniciar el període de preinscripcions de la matrícula per a grau mitjà. Cal seguir les indicacions del calendari i els passos de la matriculació. Aquesta matrícula s’haurà de fer de manera presencial al centre que escollit en la teva primera opció.

El període de matriculació per als alumnes preinscrits amb plaça assignada és del 12 al 16 de juliol de 2021. Si, per el contrari, t’és impossible fer la matricula en el període assignat, caldrà que presentis un justificant el més aviat possible.

Descobreix els següents passos, fent clic a l’enllaç: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/fp-grau-mitja/matriculat/formalitzacio/

D’altra banda, per a les matrícules de grau superior, el període de preinscripció es comprèn des del 19 al 23 de juliol de 2021.

Insistim que és important seguir les pautes que s’estipulen i, en el cas que no pugui fer-se en el període establert, comunicar-ho d’immediat, ja que si no es considera que es renuncia a la plaça adjudicada.

En el següent enllaç trobaràs la informació necessària per poder fer la matrícula: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/fp-grau-superior/matriculat/formalitzacio/

Matricula’t als nostres centres educatius i sigues un/a alumne/a CECAC. La formació que s’adapta al teu demà.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ