preloader

Blog

El moment més esperat del curs: la graduació

Els alumnes de CECAC celebren un Fi de Curs ple d’il·lusió

Un dels nostres objectius i desitjos a CECAC és que els nostres alumnes superin amb èxit i el curs formatiu. Perquè, com esmenta la dita, tot esforç té la seva recompensa. El fi d’una gran etapa acadèmica com és l’ESO, un CFGM o CFGS és un dels esdeveniments més especials i inoblidables en la vida d’un estudiant. L’experiència de la graduació es viu poques vegades a la vida i a CECAC donem als alumnes totes les eines necessàries per superar amb èxit aquesta formació.

Des dels nostres 4 centres, els alumnes van celebrar la seva esperada graduació després d’un curs carregat d’esforç, aprenentatge, reptes i celebracions. A CECAC ens comprometem a formar futurs, per la qual cosa els nostres estudiants surten més que preparats. Treballem amb cada un d’ells la seva orientació acadèmica i professional amb la finalitat d’escollir o crear la seva exitosa trajectòria.

Creiem en el potencial únic i individual dels alumnes, per això desenvolupem programes d’atenció a la diversitat. El que s’emporten els acabats de graduar a CECAC, a més del certificat del curs òptimament completat, és un bon ambient de treball i un estret llaç entre l’alumnat i el professorat. Això, indubtablement, ajuda a enriquir les aptituds de l’estudiant i fomenta la motivació personal.

Les graduacions als centres CECAC s’han desenvolupat de forma presencial i amb les mesures de seguretat i higiénico-sanitàries adients, com l’ús obligatori de gel desinfectant i de mascareta. Els actes s’han celebrat en les mateixes aules o a les terrasses exteriors amb els estudiants graduats i el professorat, en petit comitè. En primer lloc, s’han repartit certificats simbòlics a cada un dels alumnes. Seguidament, han tingut lloc emocionals vídeos i discursos d’alguns estudiants i professors com a forma d’agraïment i tancament d’una gran etapa. Per últim, perquè perduri per sempre aquest record, s’han elaborat petits photocalls molt divertits i originals. 

Per finalitzar, des de CECAC volem donar les gràcies pel bon treball dut a terme pels estudiants i per la seva confiança posada en el nostre ensenyament. També gràcies a cada un dels professors per exercir satisfactòriament la docència i pel seu compromís en formar nous futurs comprometedors. Ens acomiadem del curs 2020-2021 amb magnificència i amb il·lusió de seguir complint els nostres objectius al curs vinent.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ