Cecac

El moment més esperat del curs: la graduació

Els alumnes de CECAC celebren un Fi de Curs ple d’il·lusió

Un dels nostres objectius i desitjos a CECAC és que els nostres alumnes superin amb èxit i el curs formatiu. Perquè, com esmenta la dita, tot esforç té la seva recompensa. El fi d’una gran etapa acadèmica com és l’ESO, un CFGM o CFGS és un dels esdeveniments més especials i inoblidables en la vida d’un estudiant. L’experiència de la graduació es viu poques vegades a la vida i a CECAC donem als alumnes totes les eines necessàries per superar amb èxit aquesta formació.

Des dels nostres 4 centres, els alumnes van celebrar la seva esperada graduació després d’un curs carregat d’esforç, aprenentatge, reptes i celebracions. A CECAC ens comprometem a formar futurs, per la qual cosa els nostres estudiants surten més que preparats. Treballem amb cada un d’ells la seva orientació acadèmica i professional amb la finalitat d’escollir o crear la seva exitosa trajectòria.

Creiem en el potencial únic i individual dels alumnes, per això desenvolupem programes d’atenció a la diversitat. El que s’emporten els acabats de graduar a CECAC, a més del certificat del curs òptimament completat, és un bon ambient de treball i un estret llaç entre l’alumnat i el professorat. Això, indubtablement, ajuda a enriquir les aptituds de l’estudiant i fomenta la motivació personal.

Les graduacions als centres CECAC s’han desenvolupat de forma presencial i amb les mesures de seguretat i higiénico-sanitàries adients, com l’ús obligatori de gel desinfectant i de mascareta. Els actes s’han celebrat en les mateixes aules o a les terrasses exteriors amb els estudiants graduats i el professorat, en petit comitè. En primer lloc, s’han repartit certificats simbòlics a cada un dels alumnes. Seguidament, han tingut lloc emocionals vídeos i discursos d’alguns estudiants i professors com a forma d’agraïment i tancament d’una gran etapa. Per últim, perquè perduri per sempre aquest record, s’han elaborat petits photocalls molt divertits i originals. 

Per finalitzar, des de CECAC volem donar les gràcies pel bon treball dut a terme pels estudiants i per la seva confiança posada en el nostre ensenyament. També gràcies a cada un dels professors per exercir satisfactòriament la docència i pel seu compromís en formar nous futurs comprometedors. Ens acomiadem del curs 2020-2021 amb magnificència i amb il·lusió de seguir complint els nostres objectius al curs vinent.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

Play Video
Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.