preloader

Blog

Estudia des d’on vulguis allò que vulguis

Beneficia’t dels avantatges dels nostres estudis online

Sens dubte la pandèmia del Coronavirus ha accelerat molt dels procediments que, segurament, haguessin tardat més temps a implementar-se. És el cas de la formació en línia. Ja amb anterioritat molts centres educatius, com el nostre, oferia l’oportunitat d’estudiar online. No obstant, des que va iniciar-se la crisi del Coronavirus, hem pogut percebre que hi ha hagut un creixement exponencial de la seva demanda. I el resultat d’aquesta realitat són els efectes directes que els seus avantatges provoquen.

A CECAC disposem de dues titulacions en Grau Superior i una titulació en Grau Mitjà que ofereixen formació online. Oferim una educació 100% online en els graus de CFGS de Tècnic/a superior en Educació Infantil i el Tècnic/a superior en Integració Social.

“Oferim una educació 100% online…”

Ambdues formacions gaudeixen dels múltiples avantatges de la formació online. Iniciar els teus estudis de manera online possibilita una millor conciliació laboral i familiar, podent gaudir d’una flexibilitat horària molt més amplia. Alhora, evitem els desplaçaments innecessaris, la qual cosa també afavoreix a la reducció de les emissions. No obstant, un dels principals avantatges que suposa els estudis en línia, com també el nostre CFGM Tècnic/a d’Atenció a persones en situació de dependència, és el fet d’una total personalització i atenció individualitzada.

“…d’una total personalització i atenció individualitzada.”

No tots ni totes les alumnes tenen les mateixes inquietuds i projeccions professionals i personals. Tampoc tenen les mateixes necessitats. A CECAC entenem que cada persona és única, disposant així, d’unes característiques irrepetibles que alhora li aporta diferenciació. Per aquest motiu, la formació a distància o online fa que l’alumne/a pugui enfocar-se de forma més detallada a la seva educació.

“…la formació a distància o online fa que l’alumne/a pugui enfocar-se de forma més detallada a la seva educació.”

Al mateix moment, el nostre professorat realitza un seguiment detallat del progrés que l’alumne/a està fent. Els temps i les tendències canvien constantment, és per això que estudiar ha de ser un procés fet a mida, adaptat a les necessitats de cada persona, potenciant, així, les fortaleses humanes de cadascú.

 

Visita la nostra pàgina web i informa’t de tots els detalls!

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ