preloader

Blog

7 alumnes del CECAC a Amarante durant quatre setmanes

Una experiència multicultural

Ara fa dos anys es va aprovar el projecte propi del centre Amarante (Portugal). A causa de la crisi de la Covid-19 aquest projecte tot just s’inicia amb la possibilitat que 7 dels nostres alumnes puguin realitzar, durant quatre setmanes, unes pràctiques professionals.

Aquest projecte sorgeix sota el paraigües de la Fundació Catalunya Voluntària, una entitat amb seu a Barcelona creada l’any 2007 que promou l’oportunitat de desenvolupar competències i habilitats, mitjançant la participació activa en accions educatives i socials amb un impacte positiu en les seves comunitats.

 La fundació treballa amb un programa Erasmus+ que permet a l’alumnat d’FP de Grau Mitjà la possibilitat de fer unes pràctiques professionals en la seva especialitat a un altre país europeu, en aquest cas Portugal.

Els 7 alumnes de CECAC de la família de serveis socioculturals realitzaran pràctiques professionals a diferents centres i empreses de la ciutat d’Amarante. No obstant això, però, el centre està a l’espera de rebre totes les indicacions organitzatives que permetin viatjar amb el compliment de les normes de salut que estiguin vigents a la ciutat de destí.

Els diferents llocs de pràctiques oferiran l’oportunitat de desenvolupar activitats socioculturals amb diferents públics, principalment amb joves.

A CECAC creiem fermament que aquesta experiència és una bona oportunitat per desenvolupar noves competències professionals i aprendre un nou idioma, en un entorn multicultural.

Paral·lelament som membres de dues xarxes de mobilitat. En primer lloc, la Xarxa de mobilitat Mundus, una fundació amb projectes de formació i mobilitat internacional. Actualment, hi ha 7 alumnes en període de selecció d’entrevistes.

En segon lloc, la Fundació BCN Formació Professional, permet que estudiants, graduats i docents de Formació Professional puguin formar-se o realitzar estades formatives en institucions o empreses dels diferents països de la Unió Europea. En aquesta fundació hi ha 3 alumnes en període de selecció d’entrevistes.

            Viatjar, conèixer, aprendre, desaprendre… ens ajuda a millorar les competències personals i professionals. Per aquest motiu a CECAC seguim treballant per oferir experiències d’intercanvi que puguin oferir al nostre alumnat l’oportunitat de conèixer-se en més profunditat.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ