preloader

Blog

Projecta el teu futur amb CECAC

Inscriu-te ja a les Portes Obertes 2021

Escollir un camí no és fàcil, però és necessari per conèixer-te en més profunditat. Cada elecció que fem a la nostra vida té unes conseqüències, i aquesta mateixa elecció ens obre les portes a noves oportunitats i reptes.

Des de principis d’aquest mes, tots els centres educatius de CECAC ofereixen la possibilitat de posar data per una entrevista amb el centre en qüestió. Mitjançant una inscripció prèvia a través del web, de forma personalitzada, en petits grups i en format virtual, els centres disposaran de l’oportunitat de poder aprofundir en qualsevol dels seus cicles formatius. L’objectiu d’aquestes xerrades virtuals personalitzades és el d’oferir una aproximació el més fidel possible a la descripció actual dels cursos.

Dirigint-te al web de CECAC trobaràs el pop-up informatiu que et permetrà emplenar-lo amb les dades personals i reservar data i hora per informar-te dels estudis que vols que formin part del teu futur.

“…tots els centres educatius de CECAC ofereixen la possibilitat de posar data per una entrevista amb el centre en qüestió.”

També, durant la jornada del 24 d’abril de 10 h a 12 h, se celebrarà de forma presencial al centre d’Escòcia les portes obertes per totes aquelles persones que estiguin interessades a conèixer el centre i tot el que el defineix. Informa-te’n a través del nostre web i assabenta’t dels diferents perfils professionals.

“…durant la jornada del 24 d’abril de 10 h a 12 h, se celebrarà de forma presencial al centre d’Escòcia les portes obertes…”

En un moment d’elecció cal tenir en compte la personalitat de cadascú, allò que el fa ser únic. Disposa’t a descobrir-ho, sense por ni massa miraments. El teu futur t’espera i només tu ets la persona responsable de donar-li forma. A CECAC t’aconsellarem en els estudis que puguin potenciar sense limitacions les teves capacitats i fer-te créixer en aspectes addicionals.

“…puguin potenciar sense limitacions les teves capacitats…”

 La formació que s’adapta al teu demà!

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ