preloader

Blog

Día Mundial del Turisme

“Una destinació intel·ligent és aquella amb una estratègia que té en compte la tecnologia, la innovació, la sostenibilitat, l’accessibilitat i la inclusió en tot el cicle del viatge: abans, durant i després. S’ha pensat tant en els residents com en els  turistes i s’ha integrat el multilingüisme, les diferents idiosincràsies culturals i l’estacionalitat en la planificació turística.” (OMT)

 

Amb motiu del Dia mundial del turisme 2018, els dies 27 i 28 de setembre, l’escola va proposar als nostres alumnes de GIAT i AAVV un conjunt d’activitats relacionades amb la temàtica d’enguany: El turisme i la transformació digital.

Després d’una breu introducció de les professores sobre l’OMT, les destinacions intel·ligents i l’aplicació de les noves tecnologies al sector, els grups de GIAT i AAVV van preparar sis rutes seguint els codis QR situats a diferents barris de la ciutat: el Raval, el Barri Gòtic i el Call i Nou Barris. Primerament, els alumnes es van descarregar un lector de codis QR, van identificar els logos de cada ruta, van confeccionar mapes dels  itineraris i van esbrinar com arribar-hi amb transport públic. Tot seguit van realitzar les rutes en grups, responent uns qüestionaris i fent-se selfies als diferents punts d’interès.

Finalment, al dia següent els grups van preparar presentacions a classe, tot explicant la seva experiència i el que havien après sobre la ciutat a la resta dels companys. Entre altres dades interessantíssimes, ens vam assabentar que Sant Pau del Camp va ser l’edifici més alt de Barcino, que Picasso freqüentava el London Bar i que a la Granja Viader del carrer Xuclà va néixer el Cacaolat.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ