preloader

Blog

Recapte d’aliments

Aquest curs els alumnes de 2n d’Atenció a Persones en Situació de Dependència han organitzat un recapte d’aliments al Centre Català Comercial del Carrer Escòcia per tal d’entregar-los al Banc d’aliments de Nou Barris .

La recollida d’aliments ha resultat un gran repte degut al poc temps en que els alumnes s’han hagut d’organitzar . Tot i així , entre tots han aconseguit acumular un total de 81 kg d’aliments de primera necessitat . D’aquesta manera , els alumnes han sumat el seu esforç al del Banc d’aliments de Nou Barris que  arriben a atendre  a un total de 1.000 famílies de manera mensual .

A l’endemà de la recollida dels aliments , els alumnes de 2n d’APSD van visitar les instal·lacions per veure i entendre de quina manera s’organitzaven els voluntaris a l’hora de fer arribar aquests productes a les famílies.

20171115_124055

 

Durant la sortida , els alumnes van poder comprovar la complexitat de tot aquest procés i en aquell mateix centre van trobar diferents escrits repartits a les diferents zones del magatzem, frases que val la pena compartir:

 

“Si la nota digués : Una nota no fa cap melodia ….. NO HI HAURIA SIMFONIA.

Si la pedra digués : Una pedra no pot fer una paret …….. NO HI HAURIA CASA.

Si el gra de blat digués : Un gra no pot sembrar un camp….. NO HI HAURIA COLLITA.

 

Per últim , felicitar a tots els alumnes i professors que van col·laborar en el recapte d’aliments i alhora , destacar l’aportació de les classes de 2n d’Integració Social i 2n de Turisme ja que van ser les dues aules que més kg de productes van sumar, guanyant així un obsequi sorpresa!20171117_080629_001

L’obsequi va ser una pulsera solidària de la fundació Soñar despierto dedicada a col·laborar en la integració social de menors i joves residents en centres d’acollida, residencials i centres oberts procedents d’ambients marginals i famílies desestructurades a través d’un projecte socioeducatiu.

 

 

ENHORABONA I GRÀCIES PER PARTICIPAR!!

 

Fotos Recollida aliments

 

2N Tis Pulsera

 

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ