Cecac

Recapte d’aliments

Aquest curs els alumnes de 2n d’Atenció a Persones en Situació de Dependència han organitzat un recapte d’aliments al Centre Català Comercial del Carrer Escòcia per tal d’entregar-los al Banc d’aliments de Nou Barris .

La recollida d’aliments ha resultat un gran repte degut al poc temps en que els alumnes s’han hagut d’organitzar . Tot i així , entre tots han aconseguit acumular un total de 81 kg d’aliments de primera necessitat . D’aquesta manera , els alumnes han sumat el seu esforç al del Banc d’aliments de Nou Barris que  arriben a atendre  a un total de 1.000 famílies de manera mensual .

A l’endemà de la recollida dels aliments , els alumnes de 2n d’APSD van visitar les instal·lacions per veure i entendre de quina manera s’organitzaven els voluntaris a l’hora de fer arribar aquests productes a les famílies.

20171115_124055

 

Durant la sortida , els alumnes van poder comprovar la complexitat de tot aquest procés i en aquell mateix centre van trobar diferents escrits repartits a les diferents zones del magatzem, frases que val la pena compartir:

 

“Si la nota digués : Una nota no fa cap melodia ….. NO HI HAURIA SIMFONIA.

Si la pedra digués : Una pedra no pot fer una paret …….. NO HI HAURIA CASA.

Si el gra de blat digués : Un gra no pot sembrar un camp….. NO HI HAURIA COLLITA.

 

Per últim , felicitar a tots els alumnes i professors que van col·laborar en el recapte d’aliments i alhora , destacar l’aportació de les classes de 2n d’Integració Social i 2n de Turisme ja que van ser les dues aules que més kg de productes van sumar, guanyant així un obsequi sorpresa!20171117_080629_001

L’obsequi va ser una pulsera solidària de la fundació Soñar despierto dedicada a col·laborar en la integració social de menors i joves residents en centres d’acollida, residencials i centres oberts procedents d’ambients marginals i famílies desestructurades a través d’un projecte socioeducatiu.

 

 

ENHORABONA I GRÀCIES PER PARTICIPAR!!

 

Fotos Recollida aliments

 

2N Tis Pulsera

 

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

Play Video
Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.