preloader

Blog

Els alumnes de primer curs de Turisme comencen la formació especialitzada en el software Amadeus

Pels amants del turisme i, segurament, la gran majoria de persones, viatjar els possibilita alliberar-se, progressar en el camí, canviar i, sobretot, millorar en aspectes personals i professionals. La setmana passada els estudiants de primer de Turisme van iniciar la seva formació especialitzada en el software Amadeus.

“…viatjar els possibilita alliberar-se, progressar en el camí, canviar i, sobretot, millorar en aspectes personals i professionals.”

Què és Amadeus i per a què és tan important? Segons Forbes, l’any 2019 va ser classificada com una de les quinze empreses de softwares més importants del món. El seu principal motor és crear solucions que ajudin a aerolínies, aeroports, hotels, companyies ferroviàries, motors de cerca… a millorar l’experiència del viatge a escala mundial. L’any 2019 van processar més de 645 milions de reserves.

“…una de les quinze empreses de softwares més importants del món.”

El fet que els nostres alumnes participin en aquesta formació complementària que ofereix el nostre centre dins d’un mòdul de creació pròpia, aporta un valor singular al currículum de cada un dels nostres estudiants. És, doncs, fonamental que els alumnes de Turisme siguin coneixedors de la importància que té aquest software en el sector.

“…els nostres alumnes participin en aquesta formació complementària que ofereix el nostre centre dins d’un mòdul de creació pròpia…”

Des d’ACCC apostem i compartim en la seva totalitat els valors de l’empresa Amadeus; innovació i dinamisme. Aquests dos resulten de vital importància en el desenvolupament de les habilitats i coneixement de l’alumnat d’ACCC. Per aquest motiu, des de direcció garantim la continuïtat i validesa d’aquests valors tan necessaris per progressar en la seva carrera professional.

“…innovació i dinamisme.”

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ