preloader

Blog

La naturalesa com a recurs alliberador

En les últimes hores, els nostres alumnes de Monitor/a de lleure han realitzat una suma d’activitats a l’aire lliure que els han permès connectar amb la naturalesa i, alhora, aprendre bones pràctiques amb relació a la sostenibilitat.

Aquesta activitat s’ha ubicat a Collserola amb l’objectiu d’oferir un escenari enriquidor per tots els nostres estudiants. Un dels objectius d’aquesta jornada ha estat la valoració de l’entorn natural, i com és de necessari per concebre altres maneres de pensament.

Aquest 2020, des de les aules d’ACCC, hem posat en pràctica la capacitat de resiliència, i els hem fet saber la importància d’aquesta a través de diferents dinàmiques i processos. La resiliència, sens dubte, és una capacitat que s’ha de treballar diàriament per augmentar el benestar interior de cada persona. Tenir la capacitat de resiliència no significa ser immune a qualsevol esdeveniment que succeeixi, sinó ser capaç d’adaptar-se als canvis que vivim. I, alhora, entreveure diferents oportunitats en un mateix fet.

“La resiliència, sens dubte, és una capacitat que s’ha de treballar diàriament per augmentar el benestar interior de cada persona.”

Durant la jornada, es van realitzar diferents jocs i una ruta on calia que els alumnes demostressin la seva destresa en la realització d’aquesta. Els estudiants van poder estar en contacte amb un entorn completament diferent del de les aules. Un dia ben diferent que els va donar la possibilitat d’enfortir el treball en equip i la confiança amb ells mateixos.

Un cop finalitzada la sessió, el missatge final en el qual va concloure l’activitat va ser l’agraïment. Cada un dels alumnes va estar agraït pel simple fet d’haver canviat l’aula per un entorn molt més alliberador, on la ment és capaç de volar encara molt més alt.

“…el missatge final en el qual va concloure l’activitat va ser l’agraïment.”

Tot i els inconvenients que hem anat trobant en el camí, ens adonem que sempre tenim un motiu pel qual estar agraïts. Ser capaços de veure el que ens uneix en comptes del que ens separa, d’això també se’n diu tenir una bona capacitat de resiliència.

“Ser capaços de veure el que ens uneix en comptes del que ens separa…”

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ