preloader

Blog

Complementa la teva formació amb el curs de monitor/a de lleure

Vols complementar la teva formació amb el curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil? Fins al pròxim 18 de gener pots apuntar-te a aquesta formació de 100 hores presencials i 50 hores online, que et prepararà per intervenir en diferents tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil. D’aquesta manera, tindràs el coneixement que et capacitarà per planificar, organitzar, gestionar i dinamitzar els diversos projectes adreçats a l’etapa de la infància i joventut. Paral·lelament, des d’ACCC procurem que aquest coneixement adquirit pugui servir per assumir la creació d’animació grupal, en una incidència en l’educació en valors i, en especial, l’atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

“… et capacitarà per planificar, organitzar, gestionar i dinamitzar els diversos projectes…”

Un curs que, al mateix temps, contempla 160 hores de pràctiques on podràs evidenciar el teu coneixement. L’objectiu d’aquestes pràctiques és proporcionar a l’alumne un espai on pugui desenvolupar totes les funcions de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.  L’únic requisit que demanem és haver complert 18 anys el primer dia de curs. Els àmbits on es realitzen aquestes pràctiques són les estones de lleure d’una escola ordinària (menjador escolar o casal d’estiu, activitats extraescolars…), infància en risc, centre obert, esplais, caus, entitats de lleure, entre d’altres.

Aporta un valor afegit a la teva formació amb aquest curs. Un cop finalitzat, rebràs el Diploma Oficial de la Direcció General de Joventut. L’únic requisit per poder gaudir d’aquesta experiència és tenir 18 anys. Informa’t-en enviant-nos un correu electrònic a: info@accc.es

De l’1 de febrer a l’11 de maig | Dilluns de 15.00h a 19.00h i dimarts de 15.00h a 18.00h

 

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ