preloader

Blog

ACCC us desitja un Bon Nadal

No ens ho pensàvem pas viure un Nadal tan diferent i insòlit com aquest. Durant tot aquest any hem après a apreciar molt més allò que tenim i a cuidar-ho amb més insistència.

També hem après a connectar emocionalment amb aquelles persones a les que no podem abraçar o a les que abracem menys del que ens agradaria. La tecnologia ha estat, en molts casos, un molt bon aliat. Aquesta connexió apareix quan ens sentim escoltats, vistos i valorats. Quan podem donar i rebre sense ser jutjats. D’aquí sorgeix l’amor i la gratitud, dos sentiments que poden amb tot, inclús són capaços de fulminar totes aquelles sensacions negatives que a vegades ens està generant la Covid-19.

“…hem après a connectar emocionalment amb aquelles persones a les que no podem abraçar o a les que abracem menys del que ens agradaria.”

Per això creiem que aquest Nadal, més que mai, hem d’expressar els nostres sentiments envers les persones que estimem. Expressar, sense pudor, la nostra gratitud. Podem aprofitar les dificultats que han vingut amb la pandèmia i convertir-les en oportunitat per canviar i millorar els nostres hàbits personals i socials. Aquest Nadal pot ser un bon punt de partida per crear noves tradicions, noves formes de socialitzar i comunicar-nos molt més del que estàvem fent fins ara.

“…aprofitar les dificultats que han vingut amb la pandèmia i convertir-les en oportunitat per canviar i millorar els nostres hàbits personals i socials.”

Seguint aquesta tendència, els alumnes de 1r de Turisme, en el mòdul d’informàtica, han realitzat un vídeo que posa de manifest i resumeix de forma molt real alguns dels moments que hem viscut aquest 2020. Moments d’incertesa, incomprensió, amor, gratitud, entre d’altres. Us animem a fer un exercici de reflexió considerant tot allò que, finalment, ha resultat ser un aprenentatge pel vostre creixement personal i professional.

Des d’ACCC us volem desitjar unes Bones Festes i us animem a ser persistents en els vostres somnis. El camí continua. Cal saber gaudir cada una de les nostres passes per poder agrair tot el que tenim i som.

“…us animem a ser persistents en els vostres somnis.”

Gràcies un any més per la vostra activa participació, comprensió i energia.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ