Cecac

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME

El dilluns 16 de novembre assistim a la xerrada online de Miquel Alabern, Director de Màrqueting Operacional de l’Agència Catalana de Turisme, qui ens va explicar (d’11.30 a 13.00 h., a través de Teams) les principals estratègies de promoció de Catalunya com a destinació turística.

Destinada als alumnes tant de primer com de segon curs, aquesta xerrada està vinculada als següents mòduls:

– MP01 d’Estructura del mercat turístic: a través de la xerrada, els alumnes identifiquen les diferents tipologies de turisme de Catalunya que la ACT promociona tant en la resta d’Espanya com a l’estranger (turisme esportiu, de sol i platja, cultural, etc.). Els/les alumn@s de 1r també comproven les fires turístiques (estudiades també recentment) a les quals Catalunya acudeix cada any.

– MP08 de Màrqueting turístic: en estar basada en la gestió del màrqueting de la destinació Catalunya, es mostren els diferents canals de comunicació utilitzats per a promocionar una destinació, la majoria d’ells vinculats a les xarxes socials, bloguers de viatges, assistència a fires turístiques, viatges de familiarització i d’incentiu, etc.

– MP13 de Projecte: aquesta xerrada els serveix de suport i inspiració de cara a desenvolupar la fase de comunicació i màrqueting dels seus projectes, així com per a l’organització d’esdeveniments.

En finalitzar la xerrada, Miquel Alabern va respondre diverses preguntes de els/les alumnes/as relacionades amb el turisme cinematogràfic i la situació del turisme a Catalunya a causa de la crisi del COVID-19 i, finalment, va concloure la sessió amb un missatge optimista, compartint el seu pronòstic de ràpid creixement de nou de la demanda turística quan la por i les xifres de contagis es vegin reduïdes… esperem que així sigui!

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

Play Video
Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.