preloader

Blog

Una bona convivència comença amb tu

Com ja vam exposar, la salut emocional és cabdal per poder gaudir del nostre benestar. Aquesta setmana volem compartir amb vosaltres alguns dels consells que proposa el Canal Salut de la Generalitat que creiem que són importants a tenir present en el context que estem vivim.

  • Manteniu-vos informats, però amb mesura

Fa ja unes setmanes enrere comentàvem la importància d’estar ben informats i no caure en l’error de creure’ns les fake news. Aquest aspecte encara resulta més important quan es tracta de la salut de les persones, per aquest motiu és cabdal que busqueu informació només de les fonts oficials. Alhora també, cal evitar la sobreinformació. Doncs no estareu més ben informats i pot causar nervis.

  • Penseu en positiu, desconnecteu i relaxeu-vos

Cal reduir tot el possible l’activitat social i quedar-se a casa. El fet de quedar-se a casa no ha de suposar un impediment, sinó una oportunitat per passar més temps en família, desenvolupar la creativitat i destinar temps a les activitats que us agraden.

Un consell que proposa el Canal Salut és el de fer relaxació a nivell de respiració i muscular, us pot ajudar.

  • Manteniu el contacte amb la família i els amics

La tecnologia possibilita que puguem estar en contacte amb els nostres familiars i amics. Posar-se en contacte amb les persones que estimem ens farà sentir menys aïllats i més a prop d’ells.

  • Distraieu-vos i apreneu

Durant l’estada a casa podeu gaudir del vostre temps fent activitats que us agraden, com per exemple cuinar, dibuixar, llegir, mirar pel·lícules, etc. És temps que el podem destinar a ampliar el nostre coneixement.

Al final no és l’activitat que desenvolupis, sinó l’actitud que vulguis tenir. L’actitud depèn de nosaltres i, davant l’adversitat que estem vivim, hem de pensar positivament i cercar la moral de tot això, perquè sempre n’hi ha una, l’únic que mai disposem del temps necessari per descobrir-la. Ara, sabent gestionar òptimament el nostre temps podreu entendre el per què de les coses.

Consulta el web de Canal Salut per conèixer alguns altres consells de convivència, però, sobretot, no t’oblidis de l’actitud!

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ