preloader

Blog

Com estem vivint els primers dies de curs a les nostres aules?

Com qualsevol altre centre educatiu, al Centre Català Comercial seguim escrupolosament tot el protocol d’actuació i seguretat, facilitat per part del Departament d’Educació.

És evident que el moment que estem vivint no és gens fàcil, cal repensar-ho tot de nou i mostrar una actitud positiva davant del canvi.

Una de les llibertats que se’ns pressuposa als humans és la possibilitat d’escollir. Escollir l’actitud amb la qual farem front als diversos esdeveniments que puguin anar succeint. No fer ús d’aquesta condició humana seria no comprendre la nostra pròpia naturalesa. Doncs bé, davant d’aquest escenari que ens planteja la Covid-19, tenim dues opcions, i les dues depenen de nosaltres: afrontar-ho amb energia i positivitat; o bé, esfondrar-nos davant la situació actual. Quan no podem canviar l’entorn que ens envolta, només ens queda canviar la nostra actitud respecte a aquest entorn.

“Una de les llibertats que se’ns pressuposa als humans és la possibilitat d’escollir.”

L’actitud és un dels valors més ben considerats pel nostre centre educatiu. L’actitud ens permet sobrepassar les nostres pròpies limitacions i, demostrar-nos que no tot serà fàcil, però que la lectura que en fem serà molt més important que el resultat que puguem obtenir.

“L’actitud ens permet sobrepassar les nostres pròpies limitacions…”

El nostre alumne José Antonio, estudiant de segon curs de la Doble Titulació de Turisme, ens explica com està vivint l’experiència del retorn a les aules. Esmenta que el més fàcil ha estat l’organització del centre, tant els protocols d’entrada com de sortida. Alhora, també remarca que el més complicat han estat les mesures adoptades. Entén que cadascú ha de ser responsable d’aplicar-les per respecte a les altres persones i a ells mateixos.

El fet d’haver de dur la mascareta durant l’horari escolar afecta a l’hora de comunicar-se, explica Jose Antonio. La comprensió es fa molt més complicada i, pot ser cal repetir la pregunta dues o més vegades.

Tot i la incertesa que vivim, els alumnes del nostre centre han començat el nou curs escolar 2020-2021 amb moltes ganes i energia, així explica la seva opinió la professora Lucia Muro, cap del Departament d’Idiomes.

Ens omple d’orgull conèixer l’experiència dels nostres alumnes i professorat. Ells aporten el valor necessari a totes les tasques que desenvolupen. Són nous temps amb nous reptes, però tenim la seguretat que amb l’actitud correcta serem capaços d’entomar aquesta nova situació.

“Són nous temps amb nous reptes…”

Aprofitem per agrair-vos el compliment del protocol de seguretat i prevenció i tenir coneixement de cada una de les nostres accions.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ