preloader

Blog

Posa en pràctica els teus coneixements amb la modalitat dual de formació

La millor manera de posar a prova tot el coneixement adquirit durant la formació és realitzant les pràctiques professionals. Les pràctiques en empresa doten de sentit l’activitat de l’alumnat, verificant i examinant tot el seu coneixement.

“Les pràctiques en empresa doten de sentit l’activitat de l’alumnat…”

Crear aquest enllaç és molt important, ja que després, amb posterioritat, els nostres centres educatius són capaços de tenir una oferta vàlida a la Borsa de Treball. Tenint en compte que les pràctiques professionals han esdevingut una matèria més del programa docent, també cal una exhaustiva avaluació contínua. Com? Bàsicament, tenint en compte l’assoliment de les competències atorgades a l’estada de pràctiques. Caldrà, al mateix temps, una anàlisi valorativa i reflexiva per part de l’alumne de l’estada a l’empresa.

“…tenint en compte l’assoliment de les competències atorgades a l’estada de pràctiques”.

Per això, la millor avaluació i crítica és conèixer l’opinió dels nostres alumnes. L’Ariadna estudia Educació Infantil. Com comenta al vídeo testimonial, per a ella el millor aprenentatge ha estat poder aplicar els coneixements i eines que ha adquirit als nostres centres en el món professional.

“Què m’ha aportat el Dual? Primer, molta experiència. Segon, poder conèixer gent nova que m’ha aportat nous coneixements, i tercer, per a mi el més important, ha estat poder aplicar de forma pràctica tot el que he après en aquest cicle”.

L’experiència de les pràctiques duals, com diu una altra de les nostres alumnes, la Mònica, ha estat molt gratificant, ja que des d’un inici formes part de l’equip docent. Implicant-te molt més en les activitats dels infants, i veus detalladament el seu desenvolupament.

Una altra de les nostres alumnes, la Marta, expressa la seva gratificació d’haver pogut gaudir de les pràctiques duals en la formació d’Educació Infantil.

“Estic molt agraïda de fer aquestes pràctiques dual, ja que al principi no sabia el que era, però al provar-ho puc dir que són millors que unes pràctiques normals.”

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ