preloader

Blog

Coneixes els beneficis de la formació a distància?

Posant atenció en els temps que vivim, cada vegada és més comú apreciar un creixement en la demanda d’estudis online o a distància. A la vegada, es presenta un futur exigent i demana persones preparades amb la contemplació de diferents àmbits. La formació a distància o online presenta moltes avantatges. Un dels principals beneficis és que et permet conciliar la vida d’estudiant amb la personal i laboral. Tot això, gràcies a la flexibilitat dels estudis i horaris, com també no haver de comptar amb una localització específica.

“…et permet conciliar la vida d’estudiant amb la personal i laboral”.

Per què resulta interessant la formació a distància o online? Doncs bé, la formació online permet que qualsevol ciutadà d’arreu del món tingui oportunitat d’accedir a aquells estudis i poder formar-se. Ja no importa on visquis, ja que el fet d’estudiar a distància permet una acció totalment deslocalitzada. Altrament, la flexibilitat horària és gairebé una demanda unànime a dia d’avui. Com s’ha mencionat al principi, l’entorn s’adapta a les necessitats de les persones, en un món cada vegada més convuls. Cada dia comptem amb més inputs i hem de ser conscients de la gestió del nostre temps. Per això, cada vegada es valora molt més aquella formació que t’aporta coneixement i alhora flexibilitat en els horaris.

“…el fet d’estudiar a distància permet una acció totalment deslocalitzada”.

Al Centre Català Comercial, des de fa temps ja comptem amb una àmplia formació online a través dels diferents centres educatius. Els nostres estudis online com ara, el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència, el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració social i el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació infantil, tenen com a objectiu fomentar que hi hagi més persones formades i amb més qualificació per afavorir-ne la inserció, reinserció o progressió laboral i, d’aquesta manera afavorir la contractació o promoció per part de les empreses.

“..La presència de l’alumnat només serà necessària a les proves per a l’avaluació final…”

Els estudiants que vulguin formar-se al Centre Català Comercial podran combinar mòduls o unitats formatives del mateix cicle formatiu entre les dues modalitats. La presència de l’alumnat només serà necessària a les proves per a l’avaluació final i, si es necessita, en jornades tècniques. També, oferim l’oportunitat de poder canviar de modalitat online a presencial o a la inversa.

Exigeix el millor de tu per tenir l’oportunitat de gaudir d’un futur competent, que posi a prova les teves habilitats i que fomenti la progressió professional i personal.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ