preloader

Blog

Esprem tot el teu coneixement i aposta per la doble titulació en turisme: dos títols en dos anys

Si el teu objectiu professional és formar-te en l’àmbit turístic, t’expliquem per què nosaltres som un centre especialitzat en aquest àmbit. El Centre Català Comercial té aprovat un projecte específic pel Departament d’Ensenyament en el que l’alumnat pot obtenir dues titulacions, cursant-les de manera paral·lela durant dos cursos escolars. Aquestes dues titulacions que permeten a l’alumne ampliar el seu coneixement i tenir una visió molt més integral del sector són: el grau superior de Guia, informació i assistència turístiques i, Agència de viatges i gestió d’esdeveniments.

“…obtenir dues titulacions, cursant-les de manera paral·lela durant dos cursos escolars”

El primer grau superior mencionat capacita a l’alumne per planificar i promocionar les destinacions turístiques com a guia sobre el terreny o bé, com a hoste o hostessa en terminals, mitjans de transport i esdeveniments. El segon grau, afegint coneixement addicional, possibilita la oportunitat de programar viatges combinats i esdeveniments, vendre serveis turístics mitjançant agències de viatges i altres distribuïdors i, fins i tot, proposar accions de màrqueting.

“Amb la doble titulació de turisme l’alumnat està capacitat per treballar i exercir en qualsevol àmbit del sector…”

Quin valor aporta el nostre Centre oferint la oportunitat de tenir dos títols en dos anys? Amb la doble titulació de turisme l’alumnat està capacitat per treballar i exercir en qualsevol àmbit del sector, ja sigui agències, reserves, aeroport, port, congressos, esdeveniments… Alhora, aquesta doble titulació aporta una educació integral de l’alumne, formant-lo en tots aquells àmbits pertinents i que puguin ser d’interès.

Al Centre Català Comercial tenim molt present la importància d’una formació activa i pràctica. Per això, el nostre Centre estableix convenis de col·laboració amb empreses i institucions molt diverses dins del sector d’hostaleria i turismes, com per exemple Portaventura, Baleària, Halcón Viajes, Globalia, Catalonia Hotels & Resorts, Barceló Hotel Group o Melià Hotels & Resorts, entre d’altres. Les nostres estades de formació inclouen opcions de mobilitat nacional, amb destins com a les Illes Balears o Canàries, i també d’àmbit internacional.

“…convenis de col·laboració amb empreses i institucions com Portaventura, Baleària, Halcón Viajes, Globalia, Catalonia Hotels & Resorts…”

Les sortides professionals que l’estudiant es pot trobar un cop finalitzi la doble titulació en turisme poden ser infinites. No obstant, les més recurrents en l’àmbit turístic, en el seu sentit més ampli, inclouen tot tipus de gestió d’esdeveniments, terminals de viatgers i empreses de transport, a més de comptar amb les àrees turístiques tradicionals com poden ser les destinacions i punts d’informació. L’estudiant també tindrà l’oportunitat de treballar com a agent i consultor de viatges, promotor comercial, venda de viatges, serveis lingüístics o treballar també en departaments de reserves.

“…els idiomes bàsics que se li demana són el català, el castellà, l’anglès i el francès”

Perquè l’alumne pugui gaudir sense cap mena de problema del programa que es proposa, els idiomes bàsics que se li demana són el català, el castellà, el francès i l’anglès. Respecte a la llengua anglesa, amb la possibilitat d’adquirir una titulació oficial per la Universitat de Cambridge. Entenem, doncs, que l’ús del llenguatge facilita la comprensió i possibilita a l’estudiant a aportar molt més valor a la seva carrera professional.

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ