Cecac

Converteix els teus estudis en una gran experiència internacional

Poder estudiar a l’estranger és una oportunitat que enriqueix personal i professional a l’alumne. Viure en una ciutat amb un idioma, cultura, tradicions diferents és important per poder obtenir una visió més global del món actual.

Un dels nostres objectius com a centre formador de persones és facilitar totes aquelles eines i coneixements que ens siguin possibles. Per aquest motiu, el Centre Català Comercial va sumar-se al projecte Erasmus+. L’objectiu d’aquest projecte és el de millorar la qualitat de la formació professional de tot Europa, oferint la oportunitat a l’alumnat, professors i a tot aquell personal que imparteixi ensenyaments de formació professionals bàsica i cicles formatius de grau mitjà, l’opció de realitzar formació i pràctiques a l’estranger.

Al Centre Català Comercial hi ha disponibles quatre projectes de mobilitat avalats sota el paraigües d’Erasmus+. El primer d’ells és el voluntariat internacional. En el programa Cos Europeu de Solidaritat (CES) de la Comissió Europea hi trobem el voluntariat europeu, que té com a principal objectiu el de promoure l’intercanvi i afavorir la mobilitat de joves d’entre 18 i 30 anys, oferint, com ja s’ha dit amb anterioritat, una experiència immersiva en altres cultures i alhora formar-se a través d’una educació no formal en una altra entitat no lucrativa. Aquest projectes poden durar un mínim de dues setmanes i fins a un màxim de dotze mesos.

“…Quatre projectes de mobilitat avalats sota el paraigües d’Erasmus+”.

Segonament, el Centre també ofereix a l’alumne un projecte propi Work experience in Milan que participa en el programa d’Erasmus+ i que està finançat per la Comissió Europea. Amb l’objectiu clar de formar professionals competents, aquest projecte dona la oportunitat de fer pràctiques professionals a la ciutat de Milà.

“…pràctiques professionals a la ciutat de Milà”.

Tenir la oportunitat de poder realitzar practiques a l’estranger és gràcies, també, al programa TLN Mobilicat. Aquest programa permet als estudiants dissenyar un itinerari professional personalitzat que els ajudarà a desenvolupar les competències i habilitats necessàries en el seu sector. Aquest programa inclou un curs lingüístic de 120 hores abans que s’iniciïn les practiques i 40 hores durant l’estada a l’estranger.

“El TLN Mobilicat inclou un curs lingüístic de 120 hores abans que s’iniciïn les practiques i 40 hores durant l’estada a l’estranger”.

Finalment, l’estudiant també té l’opció de viure l’experiència d’un intercanvi. Adreçats a persones entre 18 i 25 anys. Les persones que vulguin participar-hi, conviuran entre 5 i 21 dies fent activitats, tallers, jocs… per afavorir el seu coneixement de diferents cultures.

Realitzar una d’aquestes ofertes és una gran oportunitat de creixement. Adonar-te que el món pensa i actua diferent que tu és el primer pas per poder tenir un bagatge suficientment competent.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

Play Video
Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.