preloader

Blog

Converteix els teus estudis en una gran experiència internacional

Poder estudiar a l’estranger és una oportunitat que enriqueix personal i professional a l’alumne. Viure en una ciutat amb un idioma, cultura, tradicions diferents és important per poder obtenir una visió més global del món actual.

Un dels nostres objectius com a centre formador de persones és facilitar totes aquelles eines i coneixements que ens siguin possibles. Per aquest motiu, el Centre Català Comercial va sumar-se al projecte Erasmus+. L’objectiu d’aquest projecte és el de millorar la qualitat de la formació professional de tot Europa, oferint la oportunitat a l’alumnat, professors i a tot aquell personal que imparteixi ensenyaments de formació professionals bàsica i cicles formatius de grau mitjà, l’opció de realitzar formació i pràctiques a l’estranger.

Al Centre Català Comercial hi ha disponibles quatre projectes de mobilitat avalats sota el paraigües d’Erasmus+. El primer d’ells és el voluntariat internacional. En el programa Cos Europeu de Solidaritat (CES) de la Comissió Europea hi trobem el voluntariat europeu, que té com a principal objectiu el de promoure l’intercanvi i afavorir la mobilitat de joves d’entre 18 i 30 anys, oferint, com ja s’ha dit amb anterioritat, una experiència immersiva en altres cultures i alhora formar-se a través d’una educació no formal en una altra entitat no lucrativa. Aquest projectes poden durar un mínim de dues setmanes i fins a un màxim de dotze mesos.

“…Quatre projectes de mobilitat avalats sota el paraigües d’Erasmus+”.

Segonament, el Centre també ofereix a l’alumne un projecte propi Work experience in Milan que participa en el programa d’Erasmus+ i que està finançat per la Comissió Europea. Amb l’objectiu clar de formar professionals competents, aquest projecte dona la oportunitat de fer pràctiques professionals a la ciutat de Milà.

“…pràctiques professionals a la ciutat de Milà”.

Tenir la oportunitat de poder realitzar practiques a l’estranger és gràcies, també, al programa TLN Mobilicat. Aquest programa permet als estudiants dissenyar un itinerari professional personalitzat que els ajudarà a desenvolupar les competències i habilitats necessàries en el seu sector. Aquest programa inclou un curs lingüístic de 120 hores abans que s’iniciïn les practiques i 40 hores durant l’estada a l’estranger.

“El TLN Mobilicat inclou un curs lingüístic de 120 hores abans que s’iniciïn les practiques i 40 hores durant l’estada a l’estranger”.

Finalment, l’estudiant també té l’opció de viure l’experiència d’un intercanvi. Adreçats a persones entre 18 i 25 anys. Les persones que vulguin participar-hi, conviuran entre 5 i 21 dies fent activitats, tallers, jocs… per afavorir el seu coneixement de diferents cultures.

Realitzar una d’aquestes ofertes és una gran oportunitat de creixement. Adonar-te que el món pensa i actua diferent que tu és el primer pas per poder tenir un bagatge suficientment competent.

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ