preloader

Blog

Nou calendari de les proves d’accés a la universitat en convocatòria ordinària

El Departament d’Universitats ha emès el següent comunicat:

El Govern i les universitats de Catalunya han acordat en el marc del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) les noves dates de celebració de les diferents proves d’accés a la universitat, en la seva convocatòria ordinària, així com les bases per a la flexibilització de l’opcionalitat en les matèries de la PAU 2020. Tal com es va anunciar, el nou calendari i les bases de flexibilització s’han consensuat col·legiadament en el marc d’una reunió extraordinària de la Comissió d’Accés i Afers Estudiantils (CAAE) celebrada de manera telemàtica.

Nou calendari de les proves d’accés a la universitat

El nou calendari per a la realització de les distintes proves d’accés a la universitat, queda de la següent manera:

  • Més grans 25/45 anys. La Prova d’Accés a la Universitat per a més grans de 25/45 anys es posposa fins al juny: fase general (20 de juny) i fase específica per als més grans de 25 anys (27 de juny).
  • PAP – Graus en Educació. La convocatòria ordinària de les Proves d’Aptitud Personal (PAP) per accedir als Graus en Educació Infantil i en Educació Primària es programen en la data següent: divendres, 19 de juny.
  • PAU. Pel que fa a la convocatòria ordinària de la Prova d’Accés a la Universitat (PAU), s’ajorna als dies 7, 8 i 9 de juliol.

A partir d’aquestes noves dates per a la PAU, en una pròxima reunió de la Comissió d’Accés i Afers Estudiantils (CAAE) s’acordarà el calendari de tràmits, així com les dates de les convocatòries extraordinàries de la PAU i de la PAP per accedir als graus en Educació.

Per ampliar aquesta informació, podeu visitar la pàgina del Canal Universitats de la Generalitat de Catalunya

 

Facebook Twitter Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ