preloader

Blog

Visita a la Escola Municipal Tres Pins

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Divendres 17 de gener, l’alumnat de 2n dels CFGS d’Educació Infantil i d’Integració Social del centre de Via Barcino, van visitar l’Escola Municipal Tres Pins de Barcelona. L’Escola Municipal TRES PINS és una escola pública municipal, integrada en el “Consorci d’Educació de Barcelona”, on s’imparteixen les etapes d’educació infantil i primària. Un dels aspectes singulars de l’escola és el treball amb alumnes sords. Precisament aquest projecte d’escola inclusiva basa la seva intervenció educativa amb l’alumnat sord en modalitat bilingüe: llengua de signes catalana (LSC) – llengua oral escrita i parlada, i és un dels referents dins de la Comunitat Educativa catalana.

A la major part de les classes, juntament amb la resta d’infants oïdors, hi ha un grup d’alumnes sords que comparteixen l’aula, les activitats i el treball de cada dia i són atesos per personal especialitzat.

La seva directora, l’Ester Molins, ens ha realitzat una xerrada i presentació, molt interessant, sobre el projecte d’escola bilingüe. Li estem molt agraïts per l’acollida que hem rebut. Gràcies!!

Si voleu saber més del projecte d’Escoles Bilingües, us podeu adreçar a la pàgina web de l’Escola Municipal Tres Pins: http://www.bcn.cat/trespins/escola.html

 

Us deixem un recull d’imatges de la visita.[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”27063,27065,27067,27069,27071″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ