preloader

Blog

ASENDI

[vc_row][vc_column][vc_column_text]El divendres 13 de desembre, l’alumnat de 1r d’ISO va poder participar a una xerrada/taller organitzat per tres entitats:  ASENDI NB (discapacitat motriu i visual), MÈS ACCES (discapacitat auditiva) i ACTIVAMENT (trastorn mental).

Aquesta xerrada ha estat molt gaudida per tot l’alumnat, ja que han pogut escoltar les experiències i vivències de persones dels diferents col·lectius. A més, han pogut preguntar dubtes i curiositats que els han permès complementar el que s’havia treballat a l’aula.

Per últim, comentar que en una de les activitats que han fet, s’han hagut de posar un antifaç mentre la ponent amb diversitat visual explicava un power point i els ponents anaven fent soroll i per tant no podien escoltar el que se’ls explicava. Aquest taller ha estat molt bé, degut a que han pogut empatitzar moltíssim amb la situació de la ponent.[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”26977,26975,26973,26971,26969,26967″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ