preloader

Blog

Xerrada de la Agència Catalana de Turisme

[vc_row][vc_column][vc_column_text]El divendres 15 de novembre rebem la visita de Miquel Alabern, Director de Màrqueting Operacional de l’Agència Catalana de Turisme, qui ens va explicar (de 09.00 a 10.45 h. en la classe INF 2) les principals estratègies de promoció de Catalunya com a destinació turística.

Destinada als alumnes tant de primer com de segon curs, aquesta xerrada està vinculada als següents mòduls:

– MP01 d’Estructura del mercat turístic: a través de la xerrada, els alumnes identifiquen les diferents tipologies de turisme de Catalunya que la ACT promociona tant en la resta d’Espanya com a l’estranger (turisme esportiu, de sol i platja, cultural, etc.).

– MP08 de Màrqueting turístic: en estar basada en la gestió del màrqueting de la destinació Catalunya, es mostren els diferents canals de màrqueting utilitzats per a promocionar una destinació, la majoria d’ells vinculats a les xarxes socials i internet.

– MP13 de Projecte: aquesta xerrada els pot servir de suport i inspiració de cara a desenvolupar la fase de comunicació i màrqueting dels seus projectes, així com per a l’organització d’esdeveniments.

En finalitzar la xerrada, Miquel Alabern va fer respondre als alumnes una sèrie de preguntes de Kahoot per a comprovar els seus coneixements sobre Catalunya, lliurant material de marxandatge de la ACT als 3 guanyadors: María, Iris i Lara i Lidia, que jugaven juntes.[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”26427,26425,26423,26421,26419″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ