Cecac

Xerrada de la Agència Catalana de Turisme

El divendres 15 de novembre rebem la visita de Miquel Alabern, Director de Màrqueting Operacional de l’Agència Catalana de Turisme, qui ens va explicar (de 09.00 a 10.45 h. en la classe INF 2) les principals estratègies de promoció de Catalunya com a destinació turística.

Destinada als alumnes tant de primer com de segon curs, aquesta xerrada està vinculada als següents mòduls:

– MP01 d’Estructura del mercat turístic: a través de la xerrada, els alumnes identifiquen les diferents tipologies de turisme de Catalunya que la ACT promociona tant en la resta d’Espanya com a l’estranger (turisme esportiu, de sol i platja, cultural, etc.).

– MP08 de Màrqueting turístic: en estar basada en la gestió del màrqueting de la destinació Catalunya, es mostren els diferents canals de màrqueting utilitzats per a promocionar una destinació, la majoria d’ells vinculats a les xarxes socials i internet.

– MP13 de Projecte: aquesta xerrada els pot servir de suport i inspiració de cara a desenvolupar la fase de comunicació i màrqueting dels seus projectes, així com per a l’organització d’esdeveniments.

En finalitzar la xerrada, Miquel Alabern va fer respondre als alumnes una sèrie de preguntes de Kahoot per a comprovar els seus coneixements sobre Catalunya, lliurant material de marxandatge de la ACT als 3 guanyadors: María, Iris i Lara i Lidia, que jugaven juntes.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

Play Video
Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.