preloader

Blog

VISITA A TUNSTALL TELEVIDA

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Aquest dilluns 11 de novembre, els/les alumnes de 2n. APSD han efectuat una visita a les instal·lacions de Tunstall Televida, empresa encarregada del servei de teleassistència a la ciutat de Barcelona.

La Marta, una de les coordinadores, ens ha explicat com funciona el servei, diferents projectes i dispositius de seguretat per a la llar i per a la persona, campanyes que realitzen … Enguany és de destacar l’activa participació de l’alumnat a través de nombroses preguntes.  Hem  finalitzat amb una visita per la sala dels teleoperadors encarregats de l’atenció de trucades i  la sala de custòdia de claus (que ens ha cridat especialment l’atenció).

Hem conegut de primera mà una mica més d’aquest servei d’atenció domiciliària que garantitza la seguretat i millor tranquil·litat i acompanyament dels nostres grans i d’altres col·lectius que es troben en situació de risc.[/vc_column_text][vc_single_image image=”24062″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Facebook X Instagram

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ