preloader

Blog

Inclusió i diversió fent esport

[vc_row][vc_column][vc_column_text]El dijous 16 de maig, els i les alumnes del Centre Escòcia de 1r d’Integració Social van participar en unes jornades esportives, lúdiques i sensorials que l’Associació Joc Viu va organitzar al CEM La Verneda.

Aquestes són unes jornades en les quals es van ajuntar joves i adults amb diversitat funcional variada que venien del taller El xop i de la fundació Cointegra. En aquestes jornades els nostres i les nostras alumnes van poder compartir mig matí amb ells realitzant diferents activitats esportives segons les seves capacitats.

Va ser un matí molt entretingut que tots vam gaudir molt![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”23054″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”23050″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”23048″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ