Cecac

Xerrada ATC LLIBERTAT (Associació de transsexuals, interxexuals i transgèneres de Catalunya)

El passat 8 d’abril, Al Centre Escòcia, la Gina i la Joana, d’ATC Llibertat, van venir a fer-nos una xerrada als alumnes de 1º d’ISO sobre la transsexualitat. Vam aprendre qüestions molt interessants com quina és la diferencia entre sexe i gènere, com a canviat la situació de les persones trans a les darreres dècades i en què consisteixen el binarisme de gènere i les identitats no binàries.

Tras l’exposició, es va obrir un torn de preguntes on els nostres alumnes van poder preguntar tots els dubtes que tenien i que molt amablement la Gina i la Joana van respondre des de la seva pròpia experiència com a dones trans, sensibilitzant-nos sobre la importància de tenir en compte i escoltar activament les veus del col·lectiu com a futurs integradors socials.

Considerem que va ser una xerrada molt necessària per ajudar a donar visibilitat els prejudicis i la violència que encara a dia d’avui segueixen patint les persones trans, i per orientar-nos sobre com podem contribuir a construir una societat més inclusiva.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

Play Video
Play Video
Play Video
Utilitzem cookies en el nostre web per a oferir-li informació més rellevant i recordant les seves preferències.
Clicant a "Acceptar", consents l'ús de TOTES les nostres cookies.

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.