preloader

Blog

Visita Fundació Ateneu, 1er ISO centre Escocia

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Aquest divendres 8 de febrer les alumnes de 1r d’Integració Social han anat a visitar la Fundació Ateneu, entitat d’iniciativa social al barri de Sant Roc.

Allà els hi han explicat la història de la Fundació així com els diversos projectes destinats a infants, joves i famílies en risc d’exclusió social.

Després, han fet un recorregut per les diferents sales on se’ls han mostrat diversos d’aquests projectes, entre els quals destaca la Ludoteca i el projecte de Dones Disruptives, que busca visibilitzar el paper que les dones han tingut en la transformació social, convidant-nos a posar la mirada en les dones dels nostres entorns més propers.

Les nostres alumnes han valorat molt positivament l’experiència, ja que han pogut conscienciar-se de la importància de l’aprenentatge-servei i de la capacitat de transformació social que tenen en el seu dia a dia.

Us deixem algunes imatges:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”21667,21665,21661″ img_size=”large” slides_per_view=”3″][/vc_column][/vc_row]

Facebook X Instagram

GRAUS
SUPERIORS

CFGS
Doble titulació en turisme

Presencial

CFGS
Tècnic superior en Educació infantil

Presencial o Online

CFGS
Tècnic superior en Integració social

Presencial o Online

L'ESO
AL CECAC

Graduat ESO

Presencial

CENTRE ESCÒCIA

Horari secretaria

De dilluns a divendres
8:00 a 18:00 h

Portes obertes

Portes obertes amb cita prèvia en format telemàtic i/o presencial.

Dates pendents de confirmació.

DEMANA
INFORMACIÓ

DEMANA
INFORMACIÓ